Misioni Historiku Dekani Zv.Dekani Keshilli i Fakultetit Keshilli i Profesoreve Legjislacioni Sigurimi i Cilesise Administrata
Arkitektures dhe Urbanistikes Konstruksioneve dhe Infrastruktures se Transportit Mekanikes se Strukturave Hidroteknikes dhe Hidraulikes Inxhinierise se Ambientit Gjeodezise
Bachelor Master Shkencor Doktoratura
Projekte Konferenca
Brenda vendit Jashte vendit
Jeta Studentore Orari i Mesimeve Orari i Provimeve Projekte

 

Departamenti i Mekanikës së Strukturave
Hektor Anastas Cullufi hektor.cullufi@fin.edu.al (Shef. Dep)
Betina Zyhdi Xhepa betina.xhepa@fin.edu.al
Pandeli Sotir Theodhori pandeli.theodhori@fin.edu.al
Enio Thanas Deneko enio.deneko@fin.edu.al
Leonard Simon Comeni leonard.comeni@fin.edu.al
Enkeleda Lazi Kokona enkeleda.kokona@fin.edu.al
Klement Hasan Qerimaj klement.qerimaj@fin.edu.al
Forcim Shefqet Softa forcim.softa@fin.edu.al
Niko Vanci Pojani niko.pojani@fin.edu.al
Agim Bajram Seranaj agim.seranaj@fin.edu.al
Luan Ali Myrtaj luan.myrtaj@fin.edu.al
Violeta Vasil Icka violeta.icka@fin.edu.al
Altin Sami Bida jaltin.bidaj@fin.edu.al
Markel Naun Baballeku markel.baballeku@fin.edu.al

Departamenti i Arkitektures dhe Urbanistikes
Florjan Faslli Nepravishta florjan.nepravishta@fin.edu.al  (Shef. Dep)
Andrea Vangjel Maliqari andrea.maliqari@fin.edu.al (Dekan)
Petri Stefan Ilo petri.ilo@fin.edu.al
Daniel Romeo Qamo daniel.qamo@fin.edu.al

Loreta Simon Çapeli loreta.çapeli@fin.edu.al
Gjergji Llambro Ruci gjergji.ruci@fin.edu.al
Elton Shyqyri Qepali elton.qepali@fin.edu.al
Gjergji Fiqiri Islami gjergji.islami@fin.edu.al
Irina Robert Branko irina.branko@fin.edu.al
Florian Albert Luzi florian.luzi@fin.edu.al
Elton Ismail Hala elton.hala@fin.edu.al
Doriana Merkur Bleta doriana.bleta@fin.edu.al
Thanas Llazar  Nushi thanas.nushi@fin.edu.al
Elida Islam Vila elida.vila@fin.edu.al
Agron Anton Lufi agron.lufi@fin.edu.al
Endrit Enver Tuzi  endrit.tuzi@fin.edu.al
Llazar Sokrat Shyti llazar.shyti@fin.edu.al
Entela Liman Daci entela.daci@fin.edu.al
Engjell Dhimiter Dhrami engjell.dhrami@fin.edu.al
Dritan Loni Caro dritan.caro@fin.edu.al
Klaud Murat Manahasa klaud.manahasa@fin.edu.al
Lumturi Jonuz Kapllani lumturi.kapllani@fin.edu.al
Ilgen Xhemal Cela ilgen.cela@fin.edu.al
Parashqevi Dhimiter Tashi parashqevi.tashi@fin.edu.al
Marsida Pellumb Tuxhari marsida.tuxhari@fin.edu.al
Junela Arben Meksi junela.meksi@fin.edu.al
Denada Naim Veizaj denada.veizaj@fin.edu.al
Ledita Fatos Mezini ledita.mezini@fin.edu.al
Ani Ali Panariti ani.panariti@fin.edu.al
Dorina Muhedin Pllumbi dorina.pllumbi@fin.edu.al
Dashamir Belul Çuberi dashamir.çuberi@fin.edu.al
Etleva Remzi Bushati etleva.bushati@fin.edu.al
Besar Zifla besar.zifla@fin.edu.al
Armand Vokshi armand.vokshi@fin.edu.al
Ermir Gjoka ermir.gjoka@fin.edu.al

 

Departamenti i Inxhinierise se Mjedisit
Gjergji Ikonomi gjergji.ikonomi@fin.edu.al (Shef. Dep)
Konalsi Gjoka konalsi.gjoka@fin.edu.al
Ledia Aleksi ledia.aleksi@fin.edu.al
Mirel Mico mirel.mico@fin.edu.al
Alfred Lako alfred.lako@fin.edu.al
Enkeleda Gjinali enkeleda.gjinali@fin.edu.al
Entela Çobani entela.çobani@fin.edu.al
Tanja Floqi tanja.floqi@fin.edu.al
Oltion Marko oltion.marko@fin.edu.al

Departamenti i hidraulikes dhe Hidroteknikes
Agim Selenica agim.selenica@fin.edu.al (Shef.Dep)
Violeta Kola violeta.kola@fin.edu.al
Alket Kumaraku alket.kumaraku@fin.edu.al
Ilir Konomi ilir.konomi@fin.edu.al
Zenun Murati zenun.murati@fin.edu.al
Andrin Kerpaci andrin.kerpaçi@fin.edu.al
Olsi Barko olsi.barko@fin.edu.al

 

Depatramenti i Gjeodezise
Gezim Ramazan Gjata gezim.gjata@fin.edu.al
Eduart Nimet Isufi eduart.isufi@fin.edu.al
Qemal Faik Skuka qemal.skuka@fin.edu.al
Bilbil Rustem Nurcja bilbil.nurcja@fin.edu.al
Ejup Rahman Hamzai ejup.hamzai@fin.edu.al
Namik Skender Kopliku namik.kopliku@fin.edu.al
Gezim Haki Hasko  gezim.hasko@fin.edu.al
Bujar Faruk Drishti bujar.drishti@fin.edu.al
Gezim Xhemal Bisha gezim.bisha@fin.edu.al
Ethem Bejko ethem.bejko@fin.edu.al

Administrata
Kridens Meta kridens.meta@fin.edu.al( Kancelar)
Ardiana Dervishi ardiana.dervishi@fin.edu.al(Pergj Finance)
Aida  Pashaj aida.pashaj@fin.edu.al(Pergj. Pers)


Sektretaria
Adriana Dushku adriana.dushku@fin.edu.al( Kryesekretare)
Mimoza  Distafa mimoza.distafa@fin.edu.al (Sek Mesimore)
Elsa Doda elsa.doda@fin.edu.al (Sek Mesimore)

 

Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit
Adresa: Rr."Muhamet Gjollesha", 54, Tirane.
Tel: 0355 4 22771 417    Tel/Fax :00355 2229 045.
Webmaster Erlin Imeraj